O nama

 

Vizija

Biti što kvalitetniji i bolji u djelatnostima i uslugama koje pružamo, na zadovoljstvo naših korisnika. Poboljšanje odnosa s potrošačima, što podrazumjeva redovito i pravovremeno informiranje i brzo odgovaranje na zahtjeve.

Misija

Misija RAKOVICA d.o.o. jest osigurati pouzdano, kvalitetno i trajno pružanje komunalnih usluga, čime se osiguravaju civilizirani uvjeti života.

Opći ciljevi

Cilj komunalnog poduzećaRAKOVICA d.o.o. je ostvarenje zadovoljstva korisnika naših usluga. Želimo biti prepoznatljivi kao komunalno poduzeće koje predanim radom svojih zaposlenika nastoji zadovoljiti potrebe građana i drugih zainteresiranih strana. Odnos prema korisniku usluga gradimo na međusobnom povjerenju i rješavanju eventualnih nesuglasica na obostrano zadovoljstvo, a sve u skladu sa važećim zakonskim propisima i drugim normama vezanim za poslovanje tvrtke. Kroz suradnju i partnerski odnos prema dobavljačima postižemo visoku razinu kvalitete naših usluga. Motiviranju i obrazovanju zaposlenika poklanjamo posebnu pozornost, jer samo kompetentni zaposlenici mogu dati puni angažman na poboljšanju kvalitete naših usluga, te uspjehu i efikasnosti RAKOVICA d.o.o.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *